Canvis i devolucions

Per fer un canvi o devolució ens hauràs d'escriure a botiga@elsximplets.cat amb les dades identificatives de la teva comanda i et contestarem amb els passos a seguir. Tingues en compte que:

Tens 14 dies naturals a comptar des de la recepció de la comanda.

Els productes hauran d'estar en perfecte estat i han de conservar el seu embalatge i etiquetat original. No s'acceptarà cap producte que evidenciï senyals d'ús.

Hauràs d'enviar-nos els productes per correu certificat i assegurar-te que arribin en perfecte estat. Les despeses d'enviament seran a compte del client interessat i si les circumstàncies específiques ho permeten, casos com el canvi o devolució de productes en mal estat o erronis, s'abonaran dites despeses al client. No s'acceptarà en cap cas, paquets a contra reemborsament.

Un cop comprovat que tot és correcte, procedirem a la devolució de l’import dels productes. La devolució dels diners es realitzarà mitjançant un val de compra que podreu utilitzar en les següents comandes.

Anul·lació o modificació d'una comanda en curs

Si la comanda encara no ha estat recollida per l'empresa de transport, aquesta podrà ser anul•lada o modificada enviant un correu a botiga@elsximplets.cat. Si l'enviament ja s'ha realitzat, haureu de fer un canvi o devolució un cop rebeu la comanda.

Canvi de producte sol•licitat per client

Es podran canviar articles durant els 14 dies següents a la recepció de la comanda, sempre que no s'hagin estrenat i conservin tots els elements d'embalatge i etiquetatge.

Un cop rebem els articles i comprovem que tot és correcte es procedirà al canvi. Donat el cas, es retornarà o cobrarà la diferència que hi hagi en el preu.

El transport d'enviament de l'article a canviar anirà a càrrec del client i l'enviament de l'article canviat, anirà a càrrec dels ximplets.

Canvi de producte en mal estat o erroni

Quan per causes no imputables al client el producte rebut no es correspongui al producte sol•licitat, així com, si les mercaderies es reben amb algun dany, es procedirà a la devolució o substitució del producte.

Com ho indica la Llei de Productes Defectuosos, donat el cas de rebre un producte amb defectes de fabricació o que hagi patit algun dany durant el transport, substituirem immediatament el producte per un altre amb idèntiques condicions i prestacions. En el cas d’impossibilitat de servir-lo, retornaríem l’import de l’article.

No es canviarà en cap cas un article que hagi patit danys per un mal ús per part del client o que hagi estat modificat, així com tampoc es canviaran articles amb clares evidències d'ús.

Per a les gestions de canvis i devolucions de productes erronis o danyats, el client interessat es farà càrrec de l'enviament del producte i abonarem l’import referent a aquestes despeses un cop s'hagi comprovat que tot sigui correcte.

Les despeses d'enviament de l'últim trajecte de reposició de l'article erroni o danyat, aniran a càrrec dels ximplets.

No s'acceptarà en cap cas, paquets a contra reemborsament.