La roba sostenible, la roba del futur

És evident que l’impacte mediambiental que generem en el món ha anat en augment en els darrers anys. Tanmateix darrerament ha augmentat també la preocupació de la societat per vetllar per un planeta més sostenible. Així s’ha demostrat en les diferents iniciatives per frenar el canvi climàtic de un negre futur. 

 

A els Ximplets ens preocupa molt l’impacte mediambiental negatiu que es genera. És per això que hem volgut emprendar la nostra pròpia iniciativa per aportar el nostre gra de sorra a un medi ambient millor. 

 

El concepte de moda sostenible es va iniciar amb el moviment “hippie”. Però avui en dia cada vegada som més marques les que apostem per aquest moviment.

Ens preocupem per les conseqüències que genera la indústria tèxtil convencional, així que nosaltres busquem la forma de arribar a un consum més responsable.

 

Certificacions sostenibles

 

Les nostres certificacions avalen un producte que va de la mà amb la sostenibilitat i la qualitat de producte.

 

La certificació Standard 100 by OEKO-TEX®

 

Certifica la garantía de que els productes tèxtils son a prova de detecció de substàncies nocives. Que poden ser perjudicials per la salut i per l’entorn medioambiental.

 

Global Organic Textile Standard

És l'estàndard per el qual s’aprova que els teixits i els tèxtils estan fets de fibres orgàniques. Tan sols el 70% de fibres orgàniques poden obtenir aquest tipus de certificació.



OCS Blended - Organic Content Standard - Certifications

L'estàndard de contingut orgànic (OCS) 

S'aplica a qualsevol producte no alimentari que contingui un 5-100 per cent de material orgànic. Verifica la presència i la quantitat de matèria orgànica en un producte final. A més, OCS fa un seguiment del flux d'una matèria primera des de la seva font fins al producte final. A continuació, aquest procés és certificat per un tercer acreditat.



Vegano aprobado por PETA - Weekendbee - sustainable sportswear

El segell PETA Approved Vegan 

És el certificat atorgat per l'organització en defensa dels drets dels animals PETA a aquells productes no alimentaris que no han utilitzat o danyat cap animal de forma directa o indirecta en el seu processament, fabricació o manipulació.




Comments (0)

No comments at this moment