Què fem?


En diuen ximpleries i son els nostres valors.

El nostre motor, l'amor per la llengua i la cultura catalana. Il·lustrem i estampem dites, frases fetes i mots que els nostres avis feien servir a tort i a dret però que avui ja han anat caient en desús.

Els nostres productes són ecològics perquè ens preocupem pel planeta. Treballem per un món més just i lliure d'explotació laboral. Ens posem seriosos quan es tracta d'assegurar que la producció sigui responsable tant amb l'entorn com amb les persones.

Així doncs, els ximplets oferim productes en català, autèntics i responsables que et faran lluir i compartir la teva cultura sense oblidar-te dels teus valors.

Qui són els ximplets?

Som la Laia i l'Arnau, una pubilla i un vailet catalans, il·lustrats i de cos estirat amb moltes ganes de xerrar i de compartir aquelles paraules que escoltàvem a casa els avis.

Ens han parit tres ganàpies somiadors, apassionats pel disseny i la comunicació, que fan volar coloms tot el dia perquè aflorin les millors idees i que treballen de valent per portar-les a bon port. Cadascun és de son pare i sa mare, però bateguen plegats per la llengua catalana i la seva riquesa.

Com ho fem?


L'itinerari dels Ximplets

Les nostres ximpleries estan pensades, dissenyades i parides a Catalunya.

Tot comença quan la colla ens reunim en una taula rodona i juguem amb la llengua catalana fins a escollir la frase, la dita o el mot que desgranarem com una magrana. I l’escollit el pensem i repensem, el capgirem i l’il·lustrem. I després, manualment, l’estampem a cadascun dels productes que farem viatjar fins a casa teva.

Si féssim la carta als Reis, demanaríem produir el 100% de la producció a casa nostra, però malauradament encara no pot ser així. Actualment la major part dels processos es realitza a Catalunya i una petita part té lloc a l'estranger. I a tot arreu hem escollit fabricants i col·laboradors amb molta cura, posant èmfasi en la qualitat, els coneixements tècnics, el respecte per les condicions laborals dels treballadors i el seu compromís amb els nostres valors.