Durant el procés de la vostra compra us demanarem una sèrie de dades personals (fonamentalment nom, adreça, correu electrònic...). En cap cas i sota cap concepte vendrem, intercanviarem o distribuïrem informació personal a terceres persones o empreses sense el consentiment explícit.

Només utilitzarem el correu electrònic o bé el telèfon en el cas que haguem de comunicar-vos alguna qüestió relativa a la vostra comanda, i per donar-vos un millor servei (per exemple solventar algun problema de transport, etc.)

Enviarem informació periòdica sobre les novetats de productes, etc. només a aquelles persones que s'hagin subscrit a la nostra llista, i en qualsevol moment podran esborrar-se per deixar de rebre informació.

Informació adicional (general)

Termini de conservació:La previsió legal que obliga a conservar-les per raons fiscals i comptables, i a conservar-les per a tenir-les a disposició d’una entitat pública competent. No obstant, podran conservar-se més temps amb fins d’arxiu històric o estadístic, tret que s’exerceixi oposició i/o cancel·lació.

No es preveuen cessions de les dades

Drets:Té dret al fet que li confirmem si estem tractant dades seves. Dret a accedir a les seves dades, rectificar-les si són inexactes o suprimir-les particularment si ja no és necessari tractar-les. En determinats casos podrà sol·licitar la limitació del tractament, en aquest cas les utilitzarem únicament per a l'exercici o defensa de reclamacions. En determinats casos podrà oposar-se al fet que tractem les seves dades i deixarem de tractar-les, tret que motius legítims imperiosos o l'exercici o defensa de possibles reclamacions. Dret a revocar el consentiment.

Per exercitar els drets haurà d'enviar un E-mail a hola@elsximplets.cat  Haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita sigui satisfet 

Formulari de contacte

Finalitat de les dades: Recollida de les dades per atendre les seves consultes

Legitimació: Consentiment de l’interessat.

Alta Newsletter

Finalitat de les dades: L’enviament d’informació periòdica de per mitjanç electrònics

Legitimació: Consentiment de l’interessat.

Les dades dels clients, podran ser utilitzats per a l'enviament de butlletins (Newsletters) digitals o en paper, informant sobre ofertes o fets relacionats amb l’empresa.