Mètodes de pagament

Amb Targeta:
Utilitzem el sistema "Redsys" de manera que les dades de la teva targeta de crèdit viatgen encriptades directament cap al servidor segur de Redsys. Ni nosaltres ni ningú altre hi pot tenir accés, de manera que el pagament és tan segur com pot ser-ho quan pagues a qualsevol botiga física.

Amb Paypal:
Reconegut sistema de pagament internacional, amb el qual caldrà que et creïs un compte i li indiquis al seu servidor les dades de la teva targeta.

En cap d'aquests dos casos, elsximplets té accés a les dades de la teva targeta, ja que aquesta informació va xifrada entre tu i el servidor de Redsys/PayPal.

A més del preu per producte indicat a la web i mostrat de manera resumida a la pàgina del carret de compra, caldrà sumar les despeses d'enviament. Aquestes variaran en funció del lloc on s'hagi d'enviar la comanda i del termini d'entrega i es calcularan al final del procés de compra.

Despeses d'enviament

  • Enviaments a Catalunya:  3,90€*
  • Enviaments a resta d'Espanya i Andorra 5,50€*
  • Enviaments a Balears: 6,00€*
  • Enviaments a Canaries, Ceuta i Melilla: 10,00€*
*Aquests preus son per un article. En el cas de la compra de més articles el preu d'enviament es pot veure afectat en funció del les dimencions del paquet final, en funció del pes del paquet final o por estar inclòs en accions promocionals indicades a la pàgina web, com per exemple, transport gratuit per a compres superiors a un preu concret.