Volem un món millor, responsable amb el media ambient i les persones. Per això treballem amb productes marcats amb els següents certificats.

GOTS

el certificat asegura el seguiment de tota la cadena de producció i avala que el cotó usat per a la fabricació es conrea sense OMG, sense productes quimics i es transforma i tenyeix sense utilitzar substàncies tòxiques.

Organic Blended

té el propòsit de garantir que una peça és orgànica des del punt de vista de la seva traçabilitat i la seva integritat. Es controla el material durant tot el procés: quan és matèria primera fins a la seva manufacturaria

FAIR WEAR FOUNDATION

relacionat amb les condicions de treball dels treballadors. Aquest certificat significa que l'agricultor ha rebut un sou digne, lliure d'explotació i discriminacions de gènere.

PETA-*Approved

L'associació a favor dels drets dels animals PETA, atorga un certificat a empreses que venen productes que no han utilitzat animals o productes derivats en el procés de producció; El certificat PETA-*Approved Vegan.El veganisme és la pràctica que consisteix en l'abstenció de l'ús de productes d'origen animal en tots els àmbits de la vida i una filosofia que rebutja considerar als animals com a mercaderies. Una fabricació sense utilitzar animals en el procés és possible i així ho demostra aquest certificat.

OEKO TEX

etiqueta ecològica líder mundial per a productes tèxtils. Amb aquesta certificació, s'assegura al consumidor que els productes tèxtils han estat analitzats controlant les substàncies nocives per a la salut.

Certificat PETA productes vegans Certificat OEKO-TEX
Samarretes Dessuadores  Samarretes - Dessuadores - Bosses de nances - Cistells -

Samarretes - Dessuadores - Bosses de nances - Cistells -

 Samarretes - Dessuadores - Motxilles