Volem un món millor, responsable amb el media ambient i les persones.

Per això treballem amb productes marcats amb els següents certificats.


GOTS (Global Organic Textile Standard): el certificat asegura el seguiment de tota la cadena de producció i avala que el cotó usat per a la fabricació es conrea sense OMG, sense productes quimics i es transforma i tenyeix sense utilitzar substàncies tòxiques.

Productes amb certificat GOTS: Samarretes -  

Organic Blended/Organic 100: té el propòsit de garantir que una peça és orgànica des del punt de vista de la seva traçabilitat i la seva integritat. Es controla el material durant tot el procés: quan és matèria primera fins a la seva manufacturaria.

Productes amb certificat ORGANIC BLENDED: Dessuadores - 

Però els nostres certificats van més enllà i també és important saber de quina manera s'ha produït la nostra peça, així doncs trobem el certificat:


FAIR WEAR FOUNDATION relacionat amb les condicions de treball dels treballadors. Aquest certificat significa que l'agricultor ha rebut un sou digne, lliure d'explotació i discriminacions de gènere.

Productes amb certificat FAIR WEAR: Samarretes - Dessuadores - Bosses de nances - Cistells -

Certificat PETA productes vegans

L'associació a favor dels drets dels animals PETA, atorga un certificat a empreses que venen productes que no han utilitzat animals o productes derivats en el procés de producció; El certificat PETA-*Approved Vegan.

El veganisme és la pràctica que consisteix en l'abstenció de l'ús de productes d'origen animal en tots els àmbits de la vida i una filosofia que rebutja considerar als animals com a mercaderies. Una fabricació sense utilitzar animals en el procés és possible i així ho demostra aquest certificat.

Productes amb certificat PETA - APPROVED VEGAN: Samarretes - Dessuadores - Bosses de nances - Cistells -

Certificat OEKO-TEX

STANDARD 100 OEKO-TEX BSCI: etiqueta ecològica líder mundial per a productes tèxtils. Amb aquesta certificació, s'assegura al consumidor que els productes tèxtils han estat analitzats controlant les substàncies nocives per a la salut.

Productes amb certificat OEKO-TEX: Samarretes - Dessuadores - Motxilles